Hvis du noen gang lurer på hvordan interiørarkitektenes hjem ser ut
så kan det hende du ikke blir skuffet. Uten proff fotografering og med ting som ikke er ferdig kan jeg glede meg å vise dere mitt eget hjem. Her bor vi, en familie på fire i et lite hus fullt av kjærlighet og glede. Stadig nye ting på veggen og ommoblering men vi trives godt i «showrommet» som mannen min kaller det.

Denne arkitekten er «litt» glad i lamper. Her er det alt fra by Rydens, Vita, House Doctor, Northern og Hubsch. Rodeo Sofaen som jeg har hatt lyst på i alle år har jeg også fått plass til. Spise- og stuebord er fra Kristensen&Kristensen. Kjøkkenet er Kungsbacka fra Ikea.

Vi har brukt hvit, grått og sort på veggene for å gjøre det mere moderne (til tross for panelveggene som en gang skal bort). Dette er et moderne hjem med latino preg.