Pågående prosjekt – Se 3D bilder/render

Dette huset fra 1911 totalrenoveres. Prosjektet inkluderer 2 tilbygg slik at familien har større areale. Ny planløsning er tegnet og vi har laget en farge- og materialplan, samt belysningsplan og møbleringsplan.

C:UserstrineDocumentsHagastubakken 18_NY.pdf

Det finnes ikke noe bedre enn å jobbe sammen med noen som liker det samme som deg. Å jobbe med Astri og Hans Christian har vært utrolig gøy, da vi har ganske lik stil. De har gått for alle mine ideer uansett hvor rare de er, og dette gjør meg utrolig stolt til å presentere dette flotte prosjektet og gleder meg vilt til å se ferdig resultatet.

Huset er under oppussing/ombygging så bildene kommer etterhvert. Men her er noen 3D bilder så dere kan se hvordan dette kommer til å se ut.

Konseptet er veldig enkelt. Vi skal ha stramme, renne linjer og gode, behagelige farger. Dette blir en ordentlig nordiskhjem.