Gubi pynter alt!

Hilde og Marianne, som eier Garveriet og Baragrafen falt for de fine lokalene ved brygga i Eidsvoll. De, som hadde mange års erfaring i restaurant bransjen i Oslo ville åpne et sted litt nærmere hjemmet. De var åpne for forslag og ideer fra meg og vi endte opp med en restaurant som var moderne og koselig og som prosjekterte ideen deres om gode og sunne råvarer til matlaging. Idag er Garveriet i full gang og et deilig sted å spise.

Vi har brukt Jotuns Dempet Sort som base farge i både gulv og tak. Den rosa stippen er i fargen Skin Rose. Plakatene fra Desenio viser gode råvarer, noe som eierne er veldig opptatt av. Beetle skall stol fra Gubi kunne ikke mangle. Disse kler hele rommet og gir det et lunt atmosfære. Lampene fra Frandsen er også rosa, noe som gir en lun og veldig koselig lys.