Badet hjemme er noe av det viktigste vi har. Det skal både være funksjonelt, hygienisk og gjerne fint også. Vi har designet forskjellige bad til forskjellige kunder i de siste årene. Her er det en samling av 3D-bilder.

Smak og behag!

Alle har forskjellige smak, og det jeg syns er stilig og avslappende kan virke feil for deg. Det er viktig å designe et bad som kan passe til hver enkelt familie. Noen liker et mer moderne preg, mens noen vil ha en klassisk og tidløs stil. Ingen tar feil! Badet skal designes for den som skal bruke det.

I prosessen er det alltid endringer. Bildene over er av samme bad, der vi har endret på både planløsning og materialvalg før vi fant en endelig design som kunden ble fornøyd med.

Bad

For de som elsker «betong look» men gjerne vil ha litt mer, så har vi integrert sorte detaljer. Blant annet sorte «hexagon» fliser på en hel vegg og i gulvet i dusjen, pluss sorte kraner, lamper, dusjramme og tilbehør gir et veldig moderne preg til dette badet.

For et roligere, tidløst bad som er enkelt å holde rent er det fint å blande mønster eller format i flisene. Velg gjerne en nøytral farge som du liker. Da blir du ikke lei om noen få år.

Trenger du hjelp med å planlegge badet hjemme? Ta gjerne kontakt!