Denne boligen på Siggerud i Ski kommune skal total renoveres. Huset er fra 1964 og har ikke vært oppdatert siden den ble bygd. I våre planer har vi å bygge en carport og en «wrap-around» terrasse i hoved etasjen for å ha lettere tilgang til ute-arealene.

Fasaden blir endret totalt. Vi ønsker et mer moderne uttrykk med materialer som ikke krever så mye vedlikehold. Det blir brukt Møre Royal panelbord i natur farge. For en minimalistisk preg velger vi bort lister.

Eksisterende fasade
Ny fasade

Design by VAMØ har tatt seg av hele designet, både interiør og eksteriør. Vi har lagt en ny planløsning, laget tegninger og sendt inn søknad til Ski kommune. Vi venter for tiden på svar fra kommunen og planlegger interiøret i mellomtiden.

Husets eierne, – et herlig ungt par (norsk/amerikansk) – ønsker et hus med et moderne, skandinavisk preg, men mye farge. Vi har gått for en grønn fargeskala som vil gå gjennom hele huset i kombinasjon med naturlige materialer. Vi endrer alle rom, lager større vinduer for å slippe inn mer lys og skaper en gjennomgående harmonisk atmosfære som gir eierne glede og lykke!

Mer info kommer…!